Spårbelysning Idéer

Spårbelysning är ett enkelt sätt att lägga till belysning i ett helt rum eller att helt enkelt ge accentbelysning för att markera specialfunktioner som konstverk eller andra områden i ett rum som kan dra nytta av särskild uppmärksamhet. Denna typ av belysning installeras på en monteringsbana som är fixerad i ditt tak.

Mångsidighet är nyckeln till att överväga spårbelysning. Du kanske hittar ett litet område som inte gynnas av omgivande belysning eller andra typer av belysning som bordslampor etc. Detta är ofta fallet i korridorer eller andra smala, inre områden. En enkel layout för banbelysning med bara några få armaturer kan ge precis rätt mängd belysning för dessa områden.

Det finns ett antal andra områden i hemmet där spårbelysning kan vara ett lämpligt tillägg. Badrummet är vanligtvis ett område som har lite omgivande eller naturligt ljus. En liten remsa med spårbelysning kan läggas till nära duschen. Detta kommer inte bara att ge nödvändigt ljus i detta område utan kommer också att skapa en illusion av att området är större.

Lämna ett svar